Cum să slăbești cu cafea verde.

Cafeaua verde este un produs relativ nou pe rafturile magazinelor noastre. Boabele acestei plante sunt utilizate împotriva excesului de greutate. Există în prezent informații contradictorii cu privire la eficacitatea cafelei verzi la slăbit. Chiar ajută aceasta în lupta împotriva excesului de greutate și dacă răspunsul este afirmativ, cum se administrează această băutură?

Urmând exemplul unei colege, am citit despre cafeaua verde și proprietățile sale și m-am decis să încerc acest remediu miraculos, care seamănă la aspect cu leguminoasele sau alunele)). Trebuie să mărturisesc că nu mă dau în vânt după cafea. Prefer ceaiul cu zahăr. Cafeaua verde totuși nu are gustul cafelei negre obișnuite, ci mai degrabă al unui ceai tare din plante medicinale. Are un gust specific, este ușor mai amărui dar foarte aromat. Mi-a amintit de amestecul de ceaiuri din plante chinezești. Obișnuiam să merg la ședințe de acupunctură, iar terapeutul de origine chineză adesea mă servea cu ceai din plante chinezești, care avea un gust ușor acrișor. Una peste alta, cafeaua verde se bea foarte ușor.


Un mod rapid de a slăbi.

Cafeaua verde crește în arbori de cafea sub formă de boabe, pe care le utilizăm dimineața ca băutură revigorantă, cu excepția faptului că aceasta este neprăjită.

Întrucât boabele de cafea nu au fost tratate termic, acestea au o culoare asemănătoare fisticului sau oricum o culoare verde deschis. Băutura are un miros original, asemănător ceaiului din plante și un gust acrișor, datorită prezenței unui număr ridicat de taninuri.Cafeaua verde: proprietățile și caracteristicile produsului

Conform declarațiilor experților, această băutură are proprietăți benefice, una dintre acestea fiind eficacitatea acesteia la slăbit. Efectul se bazează pe prezența acidului clorogenic din boabe, care accelerează arderea grăsimii în repetate rânduri. Fără tratarea la cald, boabele nu au acea culoare și miros nemaipomenite. Una peste alta cafeaua verde conține substanțe care ajută la slăbit.

Una din caracteristicile importante ale băuturii este prezența grăsimilor nesaponificabile, acidului linoleic, acizilor grași, stearinei, tocoferolilor. De asemenea cafeaua verde conține cafeină.

Numărul mare de antioxidanți îmbunătățește starea generală a organismului. Băutura ajută la reducerea nivelurilor de colesterol, îmbunătățește funcția cardiacă și performanța mentală, elimină substanțele dăunătoare.


Tipuri de cafea verde

Există tipuri diferite de cafea verde pe piață: cafea boabe și cafea măcinată.

Această băutură este produsă în mai multe țări. Prețul depinde de calitatea boabelor, de țara de unde provine și de locul unde a fost ambalată(brandul). Cafeaua verde nu este adesea vândută în bulk. Din nefericire, datorită popularității produsului, anumiți producători oferă adesea produse contrafăcute. Pentru a evita achiziționarea unui produs contrafăcut, să nu uiți că această băutură nu se poate vinde sub formă de cafea instant sau în pliculețe "3 in 1".


A slăbi cu cafea verde

Această băutură ajută la slăbit. Dar cum funcționează și ce impact are asupra organismului?

Acțiunea se bazează pe următoarele proprietăți ale cafelei verzi:

 • 1. Acidul clorogenic, care este un puternic antioxidant, previne depozitarea grăsimii, elimină grăsimea din stomac și împiedică absorbția acesteia.
 • 2. Cafeina în combinație cu acidul clorogenic îmbunătățește metabolismul organismului, arde grăsimea din corp, fapt care contribuie și la slăbit.
 • 3. Băutura are un efect tonic, această oferă energie organismului, astfel că a face exerciții fizice devine mult mai ușor. Antrenamentele fizice sporesc efectul băuturii, iar procesul de slăbire devine mai eficient.
 • 4. Cafeaua verde are un gust original, suprimă pofta de mâncare, iar respectarea planurilor de dietă devine un lucru mai ușor de realizat.

Prepararea cafelei verzi

Pentru a te bucura de cafea verde cu scopul de a slăbi, este important nu numai să cumperi un produs de calitate, dar și să îl prepari în mod adecvat. Urmează pașii de mai jos:

 • 1. Macină boabele într-un aparat de măcinat cafea
 • 2. Fierbe-o într-un ibric special (modalitatea tradițională): adaugă apă rece la o linguriță de cafea și fă-o să fiarbă în repetate rânduri.

Cum se administrează băutura

Cafeaua verde poate fi administrată în mai multe feluri:

 • Pentru a controla pofta de mâncare, este necesar să mănânci tot timpul la ore fixe (de exemplu, mic dejun, prânz, cină). Dacă îți este foame între mese, bea cafea verde. Băutura poate fi administrată cu jumătate de oră înainte de mese. Aceasta va reduce pofta de mâncare, diminuând astfel cantitatea de mâncare pe care o vei mânca.
 • Bea cafea verde ca băutură principală la micul dejun, prânz și cină, acesta fiind un produs care arde grăsimea. Acest lucru va permite eliminarea imediată a grăsimii din organism.

Multe persoane consideră că mărind cantitățile, vor obține un efect mai bun. Să nu uiți totuși că sănătatea trebuie pusă pe primul loc. La orice produs pe care îl administrezi trebuie să respecți cu strictețe doza recomandată. În cazul cafelei verzi, nu ar trebui să bei mai mult de trei căni pe zi. Dacă dorești să bei mai des cafea verde, redu doza și bea de fiecare dată doar o jumătate de cană.

Cine ar trebui să evite să bea cafea verde

Ca orice alt produs, cafeaua verde pentru slăbit are contraindicații. Acestea sunt următoarele: sarcină, alăptat, nervozitate accentuată, intoleranță, boli cardiovasculare, tulburări ale tensiunii arteriale, condiții post-operatorii și altele.

Fiecare producător are anumite recomandări privind administrarea băuturii. Regula principală este a nu se administra o doză prea mare, evitându-se astfel dăunarea sănătății.

Comandă Acum
 • Twitter
 • Facebook
 • Linkedin